Rosque blog

5 trendy účesů a jak o ně pečovat

Vlnité vlasy s ofinou

Jedním z letošních trendů jsou dlouhé lokny s ofinou, které odpovídají na touhu jeho majitelek po efektním a současně úplně nenáročném sestřihu. Do popředí staví hlavně přirozenou texturu vlasů. Účes lze vytvořit jak z rovného, tak postupně sestříhaného účesu, který podpoří objem. Ofinu lze po vzoru aktuálních trendů nosit rovně zastřiženou, popřípadě můžete upřednostnit retro sestříhání do oblouku, který přirozeně orámuje obličej. Doma stačí vlasy vyfoukat přes velký kulatý kartáč (u kudrnatých vlasů je třeba sáhnout po difuzéru). Pro extra objem přidejte ještě vlasovou pěnu a pudr. Nejvíce péče potřebuje ofina – tu je třeba každé ráno umýt šamponem, důkladně vyfoukat do požadovaného tvaru a zafixovat. Máte krátké vlasy a přesto byste tento účes chtěla vyzkoušet? Pak nezbývá, než podpořit růst vlastních vlasů. V poslední době se uplatňuje především kolagenK čemu slouží kolagen? Určitě jste již šlyšela o tom, že dobrý je především kolagen na klouby, své použití má ale i kolagen na vlasy. Napomáhá nejen ke zpevnění vlasů, ale také vyvolává růst vlasů nových a dodává jim potřebou výživu.

Trendy mikádo pro ženy (nejen) po padesátce 

Další trendy účes, který lze doporučit je sestřih zvaný mikádo. Jeho střih však nechte raději odborníkovi. Úprava pak může být mírně náročnější, ale nic co byste ráno s kulatým kartáčem nezvládla. Pokud vlastníte kudrnaté vlasy, ani těm není zapovězen, nechte je přirozeně uschout a pouze podpořte kudrny tužidlem či jiným přípravkem vhodným přímo pro tento typ vlasů. Nemusíte se vzdát ani ofiny, která je buď díky prostříhání odlehčená, nebo je naopak zcela hustá. I pro mikádo jsou však zapotřebí přirozeně kvalitní vlasy. Ženy po padesátce by rozhodně měly věnovat více pozornosti doplňkům stravy a anti-ageing produktům, které obsahují kolagen a ceramidy. Na trhu se vyskytuje spousta produktů, sama můžete vyzkoušet ten nejlepší kolagen pro vás. Pokud váháte, zkuste použít ROSQUE kolagen 8000 mg, který jsme pro Vás připravili. Pokud vám nevyhovuje užívat tablety, co třeba zkusit kolagenový drink? Můžete tak vyřešit i pitný režim a jistě najdete kolagenový nápoj, který vám bude vyhovovat. Účinky na sebe nenechají dlouho čekat! Velmi důležitá je zdravá strava plná vitamínů, doplněná pravidelným užíváním doplňků stravy.

Účes ala kobra

Střih na kobru doporučujeme pro delší vlasy. Tento účes vám dodá svěží styl a je ideální pro dokonalou změnu vzhledu. Jedná se vlastně o novou techniku vrstvení vhodnou pro vlasy bez objemu či velmi zatížené vlasy. Cílem je dodat účesu svěží vzhled a trochu života. Navíc perfektně funguje s kudrnatými i rovnými vlasy. Stříhat se začíná asi pět centimetrů pod bradou. Dlouhé vrstvy jsou střiženy podle tvaru hlavy. Účes si pak necháte zakončit kratšími vlasy v horní vrstvě a vlnami, které připomínají tvar hlavy impozantního hada. I tento trend vychází z přirozeného a zdravého vzhledu vlasů. Pokud chcete, aby vám účes vydržel co nejdéle krásný, pořiďte si do své sbírky potravinových doplňků kolagen. Volit lze vepřový kolagen nebo hovězí kolagen,  kolagenové tablety nebo kolagenový nápoj. Opomenuty by neměly zůstat také vitamíny na vlasy, které doplní potřebnou dávku chybějících vitamínů a minerálů vaší pokožce.

Pixie stokrát jinak

Vlajkovou lodí účesů z krátkých vlasů je Pixie. O co jde? Vlasy na krku a po stranách si necháte ostříhat na krátko (2 až 3 cm), v horní části hlavy necháte delší. Prodloužené prameny v přední části můžete využít k vytvoření několika variant účesu. Vlasy můžete uhladit dozadu, sčesat na bok, do čela či nedbale rozcuchat. V závislosti na zvoleném stylingu můžete působit ležérně, elegantně nebo romanticky. Máte-li odvahu, můžete si vlasy po bocích vyholit a vytvořit extravagantnější pixie styl. Obecně bývají ženy nosící pixie vnímány jako sebevědomé osobnosti nebojící se vybočit z řady. 

Buzz Cut pro odvážné

Absolutně nejodvážnějším sestřihem pro krátké vlasy je tak zvaný Buzz Cut, neboli vlasy sestřižené na maximálně 20 mm. Taková radikální změna je vhodnější pro ženy s jemnými rysy, dlouhým štíhlým krkem a dokonale souměrným tvarem lebky. Vyvarovat byste se jej měla v případě, že vlastníte kulatý nebo čtvercový obličej, anebo jste-li majitelkou obličeje s velmi výraznými ostrými rysy. Oválné tváře jsou naopak ideální. Navíc se ani nezdržite v koupelně náročným stylingem. Vždy budete ihned upravená. Pokud se rozhodnete, že tento účes už pro vás není to pravé a budete chtít zkusit jiný, stačí nechat vlasy volně růst, eventuálně podpořit jejich kvalitu, využít můžete opět kolegenní přípravky či vitamíny na vlasy zpravidla ve formě complexu.

Každé vlasy, pleť, kůže potřebují dostatečné množství vitamínů.

Chcete-li dopřát svým vlasům, ale i  pleti, kůži, nehtům tu správnou komplexní péči a výživu, ale nejste si jistí, zda všechny potřebné vitamíny získáte ze stravy, vyzkoušejte náš Premium ROSQUE kolagen 8000 mg.  Kůra je měsíční a v balení obdržíte 30 sáčků. Jeden sáček Vám tedy vystačí na jeden den. Obsah je vytvořen tak aby skutečně po určité době pravidelného užívání pomohl přinést požadované výsledky.

Co ROSQUE kolagen 8000 obsahuje?

V jednom sáčku, tedy pro Vaši denní potřebu je:

Hydrolyzovaný kolagen (kolagenní peptidy) vepřového původu 8000 mg

Kyselina hyuloronová (hyaluronát sodný) 200 mg

Vitamín C (kyselina L- askorbová) 80 mg (100 RHP)

Uhičitan hořečnatý – protispékavá látka

Aroma mango

Steviol glykosidy z rostliny Stevia

 

Kolagen se dá použít různými způsoby a to jak například rozpuštěním v dostatečném množství vody, tak formou různých drinků a nápojů. Instrukce najdete na našich stránkách nebo v letáčcích, které obdržíte. Zpravidla platí, že čím větší množství kolagenu používáte, tím je doba rozpuštění větší. Kolagen je zkrátka koncentrovanější. Nicméně, samozřejmě s vyšším účinkem. 

Tak na zdraví. 

Ať Premium ROSQUE kolagen 8000 mg pomáhá

 

Chcete-li dopřát nejen svým vlasům, ale i pleti a nehtům tu správnou péči a výživu, ale nejste si jistí, zda všechny potřebné vitamíny získáte ze stravy, vyzkoušejte náš ROSQUE complex pro vlasy, nehty a pleť. Tyto kapsle jsme pro Vás vytvořili tak, aby obsahovaly co nejlepší kombinaci vlasům prospěšných látek. 

Co ROSQUE complex obsahuje?

Přeslička rolní – tato 10-70 cm vysoká bylina, kterou najdeme i u nás v ČR, podporuje normální stav pokožky, vlasů a nehtů a mimo jiné podporuje přirozený stav kostí a kloubů, správnou funkci jater a normální činnost kardiovaskulárního systému.

Vitamín C - přispívá k přirozené funkci imunitního systému, k tvorbě kolagenu pro normální funkci cév, kostí, chrupavek, dásní, kůže a zubů. Podporuje činnost nervové soustavy a psychickou činnost, přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem. Přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání a zvyšuje vstřebávání železa.

Hydrolyzovaný kolagen - je nezbytnou stavební součástí pojivových tkaní, tedy šlach, kostí, kloubů, chrupavek, zubů a kůže. Hydrolyzovaný kolagen je ideálním zdrojem aminokyselin a peptidů, které jsou pro tělo snadno dostupné a které organismus využije pro tvorbu vlastního kolagenu, která se s postupujícím věkem snižuje. 

Kopřiva dvoudomá – podporuje normální činnost cévní soustavy, vylučování vody z organismu, normální činnost ledvin, přirozený stav kloubů, imunitní systém a normální funkci prostaty a dýchacího systému,

Zinek – přispívá k normálnímu metabolismu kyselin a zásad, makroživin a mastných kyselin, metabolismu sacharidů, rozpoznávacím funkcím, přispívá k syntéze DNA, podporuje plodnost a reprodukci, přispívá metabolismu vitaminu A, syntéze bílkovin, udržení přirozeného stavu kostí, vlasů, nehtů a pokožky, udržení normální hladiny testosteronu v krvi, podporuje normální stav zraku, funkci imunitního systému, přispívá k ochraně buněk před oxidačním stresem a podílí se na procesu dělení buněk.

Niacin – přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, činnosti nervové soustavy, psychické činnosti, udržení normálního stavu sliznic a pokožky, snížení míry únavy a vyčerpání.  

Vitamin B6 – přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, normální syntéze cysteinu, činnosti nervové soustavy, normálnímu metabolismu bílkovin a glykogenu, normální psychické činnosti a správné tvorbě červených krvinek. Také přispívá k normální funkci imunitního systému, ke snížení míry únavy a vyčerpání nebo k regulaci hormonální aktivity, 

Vitamin A – přispívá k normálnímu metabolismu železa, udržení normálního stavu sliznic, pokožky, zraku a podporuje funkci imunitního systému.

Kyselina listová – přispívá k růstu zárodečných tkání během těhotenství, syntéze aminokyselin, normální krvetvorbě, normálnímu metabolismu homocysteinu, přispívá k normální psychické činnosti, podporuje funkce imunitního systému, podílí se na procesu dělení buněk a přispívá ke snížení míry únavy a vyčerpání

Selen – přispívá k normálnímu stavu vlasů, normální funkci imunitního systému, normální činnosti štítné žlázy, ochraně buněk před oxidačním stresem a podporuje normální stav nehtů.

Biotin – přispívá k normálnímu energetickému metabolismu, činnosti nervové soustavy, metabolismu makroživin, normální psychické činnosti, normálnímu stavu vlasů, sliznic a pokožky.

Mimo výše popsané látky ROSQUE complex obsahuje také L-methionin, L-tyrosin, L-cystein, Astaxantin, MSM, pivovarské kvasnice, kyselinu pantothenovou a beta karoten, které rovněž vyživují vlasy, nehty a pleť a zabraňují nadměrnému vypadávání vlasů.

Kategorie: Blog, Vlasy

Přidat komentář