Rosque blog

Nejnovější příspěvky

  • Strie a celulitida? Zkuste elixír krásy
    Strie a celulitida? Zkuste elixír krásy

    Období těhotenství, porod a následné kojení představují v životě ženy velké emoce jako štěstí, láska, očekávání, ale také strach nebo obavy. Je to ale také období, které představuje velkou zátěž pro celé naše tělo. Proto je třeba věnovat mu po porodu adekvátní péči, protože se 9 měsíců staralo a vyživovalo naše miminko. V těhotenství se naše tělo změnilo, naše pokožka se musela přizpůsobit rostoucí se váze, změnila se nám velikost prsou a tohle všechno mohlo vést ke vzniku celulitidy a strií....

    Přečíst
  • Napsali o nás:  Na webu SEZNAMU "pro ženy"
    Napsali o nás: Na webu SEZNAMU "pro ženy"

    V únoru a břehu 2023 se psalo na www.prozeny.cz o důležitosti kolagenu pro naše tělo. Platí to i dnes. Přečtěte si více z odkazu. ☺️

    Přečíst
  • Proč je v cestě za mladistvým vzhledem důležité vědět, co znamená číslo 8 000
    Proč je v cestě za mladistvým vzhledem důležité vědět, co znamená číslo 8 000

    Dopřejte si posilující dávku kolagenu, která dodá vašim vlasům a pleti mladistvou Jaké jsou nejčastější příznaky nedostatku kolagenu? ·       Snížená hybnost a bolest kloubů ·       Snížení elasticity kůže ·       Vrásky, pigmentové skvrny, akné ·       Vznik celulitidy ·       Lámavost nehtů ·       Vypadávání vlasů

    Přečíst
  • Kolagen a číslo 8000. Co to znamená?
    Kolagen a číslo 8000. Co to znamená?
    1 Komentář
    (5.0)

    Co znamená číslo 8000 u Prémiového kolagenu? Proč je důležitý obsah kolagenu a jaké je ideální množství ke každodennímu užívání. 

    Přečíst
  • Pár tipů jak správně pečovat o vlasy
    Pár tipů jak správně pečovat o vlasy

    Chtějí muži jen dlouhovlasé blondýnky? No snad NE!! Ale to, že krásné vlasy jsou korunou krásy a ovlivní celkový dojem našeho zevnějšku, tak to už snad ANO! A proto pár tipů, jak mýt vlasy, aby byly krásné, lesklé, husté a zdravé. A když už nás odmění svou krásou po správném mytí, tak i my jim můžeme dopřát vitamíny v podobě ROSQUE COMPLEX - vlasy, nehty, pleť nebo Prémiového ROSQUE kolagenu 8000mg. 

    Přečíst
  • Veršovaný tip na oslavu Valentýna i s kolagenem ❤️
    Veršovaný tip na oslavu Valentýna i s kolagenem ❤️

    A básnička z IG, která by Vás mohla motivovat k oslavě Valentýna i pití kolagenu! Děkujeme sylviet1000. 

    Přečíst
  • Co je to kolagen? Potřebujeme ho?
    Co je to kolagen? Potřebujeme ho?

    Kolagen, co to vlastně je? A potřebujeme ho vůbec? K čemu slouží kolagen? Kolagen na pleť, vlasy, nehty i klouby, může být jedna látka prospěšná všemu? Přinese nám kolagen zdraví i krásu?  

    Přečíst
  • ❤️ Dárky k valentýnské objednávce ❤️
    ❤️ Dárky k valentýnské objednávce ❤️

    Valentýnské ceny a dárečky k tomu!! Kolagen ROSQUE 8000mg za mimořádnou valentýnskou cenu! A k tomu Complex nebo Magnesium. Krása růže ?, moc královny ! To je Rosque Objednávejte a ke každé objednávce dostanete dárek a dopravu zdarma!

    Přečíst
  • Valentýnská soutěž na FCB a IG pro ženy i muže ❤️❤️
    Valentýnská soutěž na FCB a IG pro ženy i muže ❤️❤️

    Valentýnské soutěže na FCB i IG pro ženy i muže jsme ukončili a výhercům zaslali Prémiový kolagen ROSQUE 8000mg. Výhra obsahuje kolagenovou kůru na 30 dnů. 

    Přečíst
  • Valentýnské ceny a dárky
    Valentýnské ceny a dárky

    Čas zamilovaných se blíží! Mějte rády i sami sebe a odměňte se 30 denní kůrou krásy a zdraví nákupem Prémiového kolagenu ROSQUE 8000mg. K báječné ceně dostanete dopravu a dárek zdarma. 

    Přečíst
Showing 21 to 30 of 39 (4 Pages)