Rosque blog

Tipy na vánoční dárky

Podzimní listí už ze stromů opadlo, vytáhli jsme zimní bundy, čepice a rukavice. Čas vánoční se blíží. A to tak, že už mílovými kroky. Teď ještě honem vánočně uklidit, umýt okna, …., zrealizovat všechny „resty“ v práci i doma, které jsme už od “února“ chtěli udělat nejdříve do prázdnin a pak do vánoc. Nachystat si plán pečení a zároveň skrýš na cukroví, ať něco do Štědrého dne zůstane. A koupit vánoční dárky pro děti, manžela, partnera, maminku, tatínka, tchýni, tchána, pro nejlepší kamarádku, pro kolegyni, pak mne ještě o dárek požádal kolega v práci pro novou přítelkyni, ……. a pak už ani nevím pro koho ještě. 

Máme pro Vás tipů na dárky pro maminku, kamarádku, kolegyni, ale taky i pro manžela, partnera nebo tatínka. 

Darujte krásu a zdraví! Darujte vánoční balíček od ROSQUE. A co jsme Vám do vánočních balíčků schovali? 

Vánoční balíček č. 1: obsahuje Prémiový Rosque kolagen 8000 a Prémiový Rosque kolagen 8000. 2 měsíční kolagenová kůra, kde hydrolyzovaný kolagen je ve formě prášku, rozpustného ve vodě nebo jiné tekutině. Jedna dávka obsahuje 8000 mg a každá je samostatně balena. Rosque kolagen patří mezi jeden z nejlepších kolagenů na trhu v poměru cena/výkon, tzn., že patří mezi nejlepší na trhu v poměru ceny a množství kolagenu v jedné dávce, kterou za tuto cenu dostanu. Obsahuje vitamín C, který pomáhá kolagen vstřebávat. Na množství kolagenu v jedné dávce je kolagen dobře rozpustný. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která pomáhá proti stárnutí pleti. Za 2 měsíce užívání uvidíte, a i ucítíte výsledky. Uvidíte na pleti, vlasech a nehtech a ucítíte v kloubech. Nebo spíše klouby cítit nebudete. Více o kolagenu 8000 na https://rosque.cz/kolagen/1-rosque-premiovy-kolagen-mango-8000mg.html

To vše za výhodnou cenu: 2.490,- K https://rosque.cz/6-vanoce

Ideální pro sebe, maminku, tchýni, kamarádku nebo kolegyni. Ale můžete si balení i rozdělit a darovat měsíční kolagenovou kůru kamarádce i kolegyni nebo mamince i tatínkovi. Nebo taky sobě a mamince nebo mamince a sestře, …. Variant mnoho a jen na Vás záleží, komu z Vašich nejbližších Ježíšek daruje zdraví a krásu. 

Vánoční balíček č. 2: obsahuje Prémiový kolagen Rosque 8000 a Rosque magnesium. Měsíční balení kolagenu a k tomu magnesium Rosque v chelátové podobě nebo-li Bisglycinát hořečnatý, který se vyznačuje vysokou vstřebatelností a nemá vedlejší účinky v podobě střevních potíží. Hořčík je obsažen ve všech tkáních našeho těla a závisí na něm doslova všechny tělesné systémy. Při jeho nedostatku mohou vznikat křeče, úzkost, nervozita, nedostatek energie, nespavost a zhoršené funkce mozku či srdce. Znatelně se jeho potřeba zvyšuje při stresu. Statistiky říkají, že v České republice trpí nedostatkem hořčíku každý třetí a dokonce 40% žen po 45. věku. Magnesium Rosque stačí brát 2 tablety denně a mnoho příznaků způsobených nedostatkem hořčíku zmizí. Darujete krásu, zdraví i pohodu. 

To vše za výhodnou cenu 1.690,- Kč. https://rosque.cz/6-vanoce

Ideální pro obdarování sebe samé, maminky, kamarádky, kolegyně, sestry, švagrové, … 

Vánoční balíček č. 3: obsahuje Prémiový kolagen Rosque 8000 a vitaminový Complex na vlasy, nehty, pleť.  Měsíční balení kolagenové kůry je doplněno o měsíční vitamínový Complex na vlasy, nehty, pleť. Jedna dávka kolagenu obsahuje 8000 mg a je samostatně balena. Rosque kolagen patří mezi jeden z nejlepších kolagenů na trhu v poměru cena/výkon, tzn., že patří mezi nejlepší na trhu v poměru ceny a množství kolagenu v jedné dávce, kterou za tuto cenu dostanu. Obsahuje vitamín C, který pomáhá kolagen vstřebávat. Na množství kolagenu v jedné dávce je kolagen dobře rozpustný. Obsahuje kyselinu hyaluronovou, která pomáhá proti stárnutí pleti. Za 2 měsíce užívání uvidíte, a i ucítíte výsledky. Uvidíte na pleti, vlasech a nehtech a ucítíte v kloubech. Nebo spíše klouby cítit nebudete. Vitamínový Complex ve formě kapslí obsahují kromě vitamínů na podporu vlasů, nehtů a pleti, bylinky a další látky, které jsou důležité proti vypadávání vlasů, lámavosti nehtů a zdravé pleti. Complex obsahuje ASTAXANTIn, což je přírodní antioxidant. Patří mezi nejsilnější přírodní antioxidanty a díky tomu naše tělo chrání před oxidačním stresem.  

Cena 3. vánočního balíčku: 1.990,- Kč https://rosque.cz/6-vanoce

Radost udělá všem ženám, sestrám, maminkám, kamarádkám, kolegyním, tchýni, švagrové, sestřenici nebo prostě Ježíšek Vám donese dvounásobnou dávku zdraví a krásy. 

4.     Vánoční balíček č. 4: obsahuje vitamínový Complex a magnesium Rosque. Vitamínový Complex ve formě kapslí obsahují kromě vitamínů na podporu vlasů, nehtů a pleti, bylinky a další látky, které jsou důležité proti vypadávání vlasů, lámavosti nehtů a pro zdravou pleť. Bojuje i proti akné. Complex obsahuje ASTAXANTIN, což je přírodní antioxidant. Patří mezi nejsilnější přírodní antioxidanty a díky tomu naše tělo chrání před oxidačním stresem. Balíček dále obsahuje magnesium Rosque v chelátové podobě nebo-li bisglycinát hořečnatý, který se vyznačuje vysokou vstřebatelností a nemá vedlejší účinky v podobě střevních potíží. Hořčík je obsažen ve všech tkáních našeho těla a závisí na něm doslova všechny tělesné systémy. Při jeho nedostatku mohou vznikat křeče, úzkost, nervozita, nedostatek energie, nespavost a zhoršené funkce mozku či srdce. Znatelně se jeho potřeba zvyšuje při stresu. Statistiky říkají, že v České republice trpí nedostatkem hořčíku každý třetí. Magnesium Rosque stačí brát 2 tablety denně a mnoho příznaků způsobených nedostatkem hořčíku zmizí. Darujete krásu, zdraví i pohodu. Složení tohoto balíčku je ideální nejenom pro každou ženu, ale i pro dospívající dívky, protože pomáhá i proti hormonální nerovnováze, která se může projevovat na pleti, nehtech a zároveň i na padání, lámavosti nebo maštění či suchosti vlasů. A zároveň magnesium pomůže odbourat stres ze školy, rodičů, kteří nic nechápou a složitosti celého světa. 

Cena 4. balíčku: 990,- Kč a udělá radost ženám od dospívání až po zralost. https://rosque.cz/6-vanoce

Darujte zdraví a krásu!  

Všechny vánoční balíčky na www.rosque.cz/6-vanoce

Darujte zdraví a krásu. Ukažte, že milujete své nejbližší a čas vánoční Vám k tomu dává krásnou příležitost. Spolu jsem ROSQUE. 

Kategorie: Akce

Přidat komentář